Ett litet liv

Ja i fredags var det en omtumlande dag. Vi var i väg på ultraljud och kolla de på livet i min mage som växer. Det var första gången vi såg det. Det var UNDERBART!! Det var en litet liv där som inte var mer än ca 15 veckor. Så vi måste tillbaka igen. Men det gör mig verkligen ingenting för då får ju vi chansen att se det lilla livet igen! Så himla mysigt! Allt såg bra ut iaf. Så att i mitten på april ungefär så får vi en liten bebis. Hihi! Detta kunde jag inte tänkt mig för 3 år sedan. Men nu var tiden kommen kände jag. Ja så nu kan jag skriva lite mer på bloggen hädan efter. Har varit så problematiskt med bloggskivandet annars hade jag kommit i gång tidigare. Jag ville ju inte skiva om att jag var gravid innan vi varit på ultraljud. 

Kram på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Sillen

Ojjjj. Va roligt att läsa lilla gumman. En liten bebis på G. En liten prins eller sessa kommer att göra dig till den finaste lilla mamma som finns. Å du verkar ju även ha en toppen pappa Micke som som även han kommer bli en toppen pappa å välkomna fler i sin familj. Så glad för dej lilla gumman.

Jag e med dålig på att uppdatera, men inte av samma orsak haha.

Önskar dej å lilla bebben i magen å din Micke all lycka.

Kram Sillen

Svar: Vad kul att höra av dig igen! Jag är dålig på att följa bloggar också nu för tiden. Ska försöka mig på att lägga in favoriter i mobilen så blir det mer läst.
Ja Micke kommer bli en toppen pappa! Han är ju redan pappa sen innan också. Så det är faktiskt rätt skönt att han vart med om detta en gång redan :-)
Massor av kramar till dig!
Under samma himmel

2013-10-30 @ 21:53:10
URL: http://sillens.bloggplatsen.se/
Postat av: Sillen

Å du, jag var kroniskt trött så in i .. å täppt näsan tills ungarna var födda. Å jag kände inte att jag älskar livet som växte i mig,som alla andra mammor gör. Å skämdes för detta, kände inget alls faktiskt! Utöver att mina leder blev en katastrof då jag har problem med lederna. Å näsan...

Men från att dom sedan fanns i verkliga livet blev känslor starkare för varje dag.

Å visst fick jag reda på att nä det är ovanligt att man har starka känslor för det som växer i magen. Men att dom flesta ändå säger... Ja för att inte vara onormala haha.

Så säger BVC eller vad det heter idag, att du mår bra, så mår du bra utan att analysera vad andra tycker eller tror haha. Å så länge du känner att det är rätt, ska du inte sönderanalysera att om, eller varför, eller ja alla andra haha.

Tro på dig å dina känslor å instinkter. Det är bara du som kan säga hur du mår.

Ser fram emot lilla bebben.

2013-10-30 @ 23:49:48
URL: http://sillens.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim